Smartlog v3 » Socialisme og Dhimmikrati - Et partnerskab fra Helvede » Tusindvis af piger angiveligt udsat for æres relateret vold i Finland
Opret egen blog | Næste blog »

Socialisme og Dhimmikrati - Et partnerskab fra Helvede

Alt godt fra Socialisme til Islam

Tusindvis af piger angiveligt udsat for æres relateret vold i Finland

2. Mar 2011 20:44, literally

I Finland har æresdrab og æresrelateret vold i det store hele været overset i Finland. Selv skolernes tavshedsregler kan forhindre en i at hjælpe en immigrant pige, hvis hun bliver emne for æres relateret vold.

Autoriteterne der arbejder med immigrant piger har ingen standard løsning. Hver enkelt skal tage sin egen beslutning om, hvordan de skal agere, når de eksempelvis møder fysisk vold, eller tvinger en minreårig til at gifte sig.

”De mest skræmmende situationer er dem, i hvilke en individuel myndighed begynder at løse konflikten, eksempelvis ved at love omtalte pige at han eller hun ikke vil fortælle det til nogen”, siger Jaana Vilpas fra byen Vantaa´s børne velfærds tjeneste.

Børne velfærds tjeneste loven forpligter en myndighed til at indgiveen rapport, hvis et barn eller ungt menneske er i fare.

Helsingfors´s Sanomat rapporterer ifølge Mannerheim League for børne velfærd, at tusindvis af piger, især piger i immigrant familier med muslimsk baggrund, er bange for deres nærmeste familie, mens de udsættes for fysisk og psykisk vold.

Grunden til kontrollen er det faktum, at den muslimske familie ære ligestilles med deres døtres jomfruelighed.

Omkring 100 immigranter i aleren 15 til 25 år deltager i det omfattende multikulturelle skole program ved Vantaa Adult Education Centre. Familiernes faste greb om deres døtre, såvel som trussel om vold, er almindelig i Adult Education Center.

Tags

Seneste