Smartlog v3 » Socialisme og Dhimmikrati - Et partnerskab fra Helvede » Ti indlysende årsager til at Islam ikke er Fredens Religion
Opret egen blog | Næste blog »

Socialisme og Dhimmikrati - Et partnerskab fra Helvede

Alt godt fra Socialisme til Islam

Ti indlysende årsager til at Islam ikke er Fredens Religion

24. Mar 2012 14:53, literally

1. 

18.000 dødelige terrorangreb udtrykkeligt udført i Islam´s navn alene indenfor de seneste ti år. (Andre religioner har samlet omkring et dusin).

2. 

Muhammed, profeten i Islam, fik folk myrdet for at fornærme ham eller kritisere hans religion. Dette inkluderede kvinder. Muslimer befales at efterligne Muhammed´s eksempel.

3. 

Muhammed har mange steder sagt, at han blev ”beordret af Allah til at bekæmpe folk, indtil de bevidnede, at der ingen anden Gud findes end Allah, og at Muhammed er hans budbringer”. I de sidste ni år af hans liv beordrede han mindst 65 militære angeb for præcis at gøre dette.

Muhammed inspirerede sine mænd til krig med de modbydeligste motiver, anvendende tilranet bytte, sex, og et overdådigt Paradis som incitament. Han halshuggede tilfangetagne, slavegjorde børn og voldtog kvinder.

4. 

Efter Muhammed døde, begyndte folk, der levede sammen med ham, og bedst kendte hans religion, omgående at gå i krig med hinanden.


Fatima, Muhammed´s yndlingsdatter, overlevede sund og rask sine tidlige år blandt vantro i Mekka, men døde alligevel af stress seks måneder efter sin fars død grundet forfølgelse fra sine medmuslimer. Hun tabte endog Muhammed´s barnebarn efter at have fået brækket sine ribben af en mand, der blev den anden kalif.


Fatima´s ægtemand Ali, der blev den anden konvertit til Islam, som blev opfostret som Muhammed´s søn, kæmpede en borgerkrig mod en hær rejst af Aisha, Muhammed´s yndlingskone – en kone han sagde, var en "perfekt kvinde". 10.000 muslimer blev dræbt i et enkelt slag udkæmpet mindre end 25 år efter Muhammed´s død.


Tre af de fire første regenter (kaliffer) blev myrdet. Alle var de blandt Muhammed´s nærmeste følgesvende. Den tredje kalif blev myrdet af sønnen til den første kalif, der igen få år senere blev myrdet af den femte kalif, som blev svøbt i skndet fra et æsel og brændt. Den fjerde kalif (Ali) blev efter en bitter uoverensstemmelse stukket ihjel af den femte kalif. Den femte kalif forgiftede den ene af Muhammed´s to yndlingsbørnebørn. Det andet barnebarn blev senere halshugget af den sjette kalif.


De interne stridigheder og magkampe Muhammed´s familiemedlemmer imellem, Muhammed´s følgesvende og deres børn forværredes blot med tiden. Indenfor blot 50 år efter Muhamnmed´s død, lå endog Kaaba, der i århundreder havde været underlagt hedensk religion, i ruiner grundet intern muslimsk krig.


Og disse er blot skæbnerne for dem indenfor Islam´s hus!

5. 

Muhammed beordrede muslimer til at udøve krig mod andre religioner, og underkaste disse Islam. Indenfor de første årtier efter hans død invaderede og erobrede hans arabiske følgesvende kristne, jødiske, hinduistiske, buddhistiske og zoroastrianske lande.


Blot 25 år efter Muhammed´s død havde muslimske hære erobret land og folk i over 28 moderne lande udenfor Saudi Arabien.

6. 

Muslimer fortsatte i 1400 år deres Jihad mod andre lande, udelukkende holdt i skak af ikke- muslimernes evne til at forsvare dem selv. Der går ikke en uge, hvor islamiske ekstremister ikke udtrykkeligt i Allah´s navn prøver at slå kristne, jøder, hinduer og buddhister ihjel.

Ingen af disse religioner er i krig med hinanden.


7.

Islam er den eneste religion, der er nødsaget til at holde på sine medlemmer ved at true med at slå enhver ihjel, der forsøger at forlade Islam. Dette sker i overensstemmelse med Muhammed´s eksempel.


8.

Islam belærer, at vantro ikke er rigtige mennesker. Muhammed sagde, at muslimer kan dømmes til døden for mord, men at en muslim aldrig kan dømmes til døden for at dræbe en vantro.


9.

Koranen nævner ikke et eneste sted Allah´s kærlighed til vantro, men Koranen taler mere end 500 gange om Allah´s grusomhed og had mod vantro.


10.

”Allahu Akbar! Allahu Akbar! Allahu Akbar!”

(De sidste ord fra cockpitet i Flight 93)


Tags

Seneste