Smartlog v3 » Socialisme og Dhimmikrati - Et partnerskab fra Helvede » Stasi forsvandt aldrig – det begyndte bare at arbejde for Angela Merkel
Opret egen blog | Næste blog »

Socialisme og Dhimmikrati - Et partnerskab fra Helvede

Alt godt fra Socialisme til Islam

Stasi forsvandt aldrig – det begyndte bare at arbejde for Angela Merkel

23. Jul 2016 19:31, literally

I efteråret sidste år anskaffede den tyske regering en tidligere agent fra Stasi med den nødvendige magt til at slå ned på ”hadetale” på internettet. Som Breitbart i september rapporterede: (Justitsminister Heiko) Maas har rekrutteret hjælp fra en organisation – Netz Gegen Nazis (NAN) – til at hjælpe med at slå ned. NAN blev grundlagt af, og arbejder ifølge sin hjemmeside sammen med, Amadeu Antonio Foundation, drevet af Anetta Kahane, der mellem 1974 og 1982 arbejdede for Stasi under kodenavnet ”Victoria”.

Nu er apparatet af undertrykkelse fuldt færdiggjort, og neo-stasierne er for alvor kommet i gang med deres slåen ned. Nash Montana har oversat en artikel om Fru Kahane og undertrykkelsen af afvigere i Tyskland.

Først nogen information om Anetta Kahane´s far Max, som oversætteren har samlet sammen fra kilder på internettet:

Max Kahane var en svoren kommunist. Et medlem af KPD, medskaber af nyhedstjenesten ADN i DDR, journalist og ledende kommentator på Neues Deutschland, statens propagandaavis i DDR, der agiterede mod Vest Tyskland og det frie markedssystem, og på samme tid glorificerede slyngelstaten DDR. Selv avisen Neues Deutschland (ja, den eksisterer stadig) skrev den 16 april på deres 70 års jubilæum om deres egen fortid: ”I denne avis blev der skrevet forfærdelige ting, venstrefløjen blev bagvasket, folk blev klandret, der ikke længere så håb i den faktisk eksisterende Socialisme. Der var løgne. Virkelige omstændigheder og deres kontekster blev skjult”. Nå ja, det var ikke kun venstrefløjen der blev bagvasket. Men faktisk spredte avisen forfærdelige ting, og Max Kahane var en integreret del af dette.

Og nu Nash´s oversættelse af artiklen fra Politically Incorrect:

Venstrefløjen vinder

Der findes mange flygtige emner diskuteret disse dage – særligt vedrørende ”hadetale”-aktiviteter fra vores justitsminister og dennes loyale håndlangere. Mens denne delegerede det beskidte arbejde til nogen med stor erfaring, bliver skaberne af såkaldt hadetale på samme tid forfulgt. Så fru Kahane og sin velgører (Amadeu Antonio Stiftung) er ”endelig” blevet beriget med den nødvendige myndighed.

(Fra Cantaloop)

Nu har hun den fuldstændigt legale og officielle mulighed for virkeligt at skade (afvigende) folk, og skade dem på den størst mulige måde overhovedet – og ødelægge deres eksistens. Hun er ankommet til det endelige mål for sin lange og bevægende rejse. Enhver der har taget sig tid til at studere curriculum vitae af benævnte dame, vil bemærke, at med støtte fra højeste myndighed kan hun nu eksplicit gøre det, hun er bedst til. Dog, morskab i form af satire er ikke noget, hun kan magte, så derfor blev et virkeligt morsomt bidrag fra ZDF (statsfjernsyn) omgående skarpt kritiseret og afvist.

Humorforladt, gnaven og dogmatisk – dette er præcis hvordan, man burde forestille sig damen og sine ansatte. Man kan med sindsro antage, at hvis en rød-rød-grøn koalition i 2017 på føderalt niveau skulle blive ”valgt” – hvilket er ret sandsynligt – er der allerede reserveret en relevant ministeriel position til hende.

Men vor konservative opmærksomhed burde også fokuseres på en helt anden risikabel udvikling, også på venstrefløjen. Indenfor rammen af de nyligt udviklede og talrige aktiviteter mod angivelig racisme, er nye alliancer dannet, der i denne specifikke form ikke tidligere har eksisteret. Neuen Deutschen Medienmacher mod had på nettet, eksempelvis, har proklameret, og er stolte af det faktum, at de ikke er af ”tysk afstamning”. Ifølge deres egne erklæringer har de endegyldigt erklæret ”krig” mod sociokulturelle emner og folk, der ikke indretter sig efter deres vision. Gennem deres ”interkulturelle” kompetencer anser de dem selv for en slags ”skinnende lys”, der gennem anvendelse af medier viser dumme biologiske tyskere, hvordan disse skal forestille sig deres ”farverige” fremtid i deres eget land. Det er unødvendigt at nævne, at hele konceptet med ”ny tysker”, der i det store hele i alle dele af landet lugter langt væk af racisme, er meget favorabel overfor Islam, og der vil ingen tolerance af nogen former for kritik af profeten og som sådan accepteres.

Derudover, ifølge deres egne erklæringer, anser de dem selv for de fremtidige tyskere, der før eller siden ønsker at ”fjerne” de indfødte borgere i landet. Godt for dem der allerede har nået en vis alder, og ikke længere behøver opleve disse arrogante snotnæser i vigør. Men ingen af disse virksomme nye organisationer og alliancer har endnu taget stilling til den eskalerende vold på venstrefløjen. Jep, de ser ikke engang nogen grund til at påtale dette. Selv nu hvor biler fra hjemmehjælpere brænder i Berlin, overvejes det end ikke at nævne dette i deres kredse. Med øje for denne baggrund kan man allerede berede sig på en svært reguleret fremtid med filtrerede nyheder og forbud mod tanke. Men den eneste magt i landet der faktisk kunne ændre denne kurs, er for optagede af dem selv, så der findes tilsyneladende ikke nogen yderligere tid til de vigtige behov hos resten af landet.

 

Der er snart ikke længe til valget i 2017, kære AfD! Vend venligst tilbage til jeres kernekompetencer og slut disse interne kampe. Ellers vil ”fremtidens tyskere” forbyde jer helt, inden I så meget som kan begynde at strejke.

Tags

Relaterede

Seneste