Smartlog v3 » Socialisme og Dhimmikrati - Et partnerskab fra Helvede » Obama´s muslimske repræsentant: USA vil støtte Organization of the Islamic Conference i forbud mod kritik af Islam
Opret egen blog | Næste blog »

Socialisme og Dhimmikrati - Et partnerskab fra Helvede

Alt godt fra Socialisme til Islam

Obama´s muslimske repræsentant: USA vil støtte Organization of the Islamic Conference i forbud mod kritik af Islam

26. Jun 2010 02:34, literally

Rashad Hussain, Amerika´s særlige repræsentant for Organization of the Islamic Conference, det saudi baserede organ grundlagt i 1969 for at ”beskytte” Jerusalem mod israelerne, annoncerede i denne uge en ny titel for præsident Barack Obama. Ifølge Hussain er Obama Amerika´s ”Øverste lærer i Islam”.

I sine bemærkninger lykønskede Hussain Obama for at sende Valerie Jarrett, en højtstående rådgiver, til sidste års årlige kongres for Islamic Society of North America, en berygtede front for saudi finansieret muslimsk radikalisme. Hvad værre er, så har Hussain nu afsløret, at USA vil støtte Organization of the Islamic Congres i den seneste FN bestræbelse på at kriminalisere ”bagvaskelse af religion” - almindeligt kendt som et tiltag der skal undertrykke kritik af muslimske praktikker, der forbryder sig mod menneskerettigheder. ”Organization of the Islamic Conference og Obama administrationen vil arbejde sammen i FN vedrørende emnet bagvaskelse af religion, særligt i Europa”, siger Hussain. Han har tidligere ved den førnævnte ”post Cairo” konference sagt, at USA vil arbejde sammen med Organization of the Islamic Conference om at forsvare det muslimske tørklæde mod forbud i skoler og offentlige embeder – et tiltag velkendt for det sekulære Frankrig, og det nu islamistisk styrede, med stadig sekulært legale Tyrkiet, såvel som det muslimske flertal i Tunesien og Kosovo.

Obama, siger Hussain, har skabt et ”gennemgribende netværk” for relationer mellem muslimer og ikke-muslimer, der mangler i Europa. Problemet er ifølge præsidentens mand i Organization of the Islamic Conference, at det engang favorable forhold mellem Vesten og muslimske lande i det seneste årti er blevet dårligt – sandsynligvis siden 11/9. Obama´s ønske om at lære amerikanerne om Islam er rent ud sagt funderet i en længsel efter et varmt og pålideligt venskab, der sjældent har fandtes.

Som tidligere af Hussain bemærket har Obama opfordret til at referencer til ”islamisk terrorisme” og ”jihadisme” skal fjernes fra det officielle vokabularium anvendt af administrationen, og har erklæret sidste års Fort Hood massakre urelateret til Islam. Som præsidenten har forsikret verden, er terrorisme anti-islamisk og termen ”jihad” er blevet misbrugt. Obama antages derfor ikke alene at optræde som ”lærer” om Islam for ikke-muslimske amerikanere, men at definere religionen for religionens tilhængere.

Hussain adresserede sine kommentarer til en begivenhed der skulle anslå gennemslagskraften af Obama´s Cairo tale. Men Hussain anvendte en frase, der må have været kuldegysende for dem, der i frasen hørte et ekko, der siger ”Islam er en løsning” for de nuværende globale udfordringer fremkommende i muslimske rækker. Helt sikkert en ”post-Cairo” frase: ”Islam er løsningen” er sloganet for det radikale ægyptiske Muslimske Broderskab. Lærer vi noget af det?

Tags

Seneste