Smartlog v3 » Socialisme og Dhimmikrati - Et partnerskab fra Helvede » Nye krigsforbrydelser i Tyskland
Opret egen blog | Næste blog »

Socialisme og Dhimmikrati - Et partnerskab fra Helvede

Alt godt fra Socialisme til Islam

Nye krigsforbrydelser i Tyskland

23. Jul 2016 19:28, literally

FN Kommissionen af Eksperter identificerede 1.600 faktiske tilfælde af voldtægt i krigen i Bosnien, der foregik i det tidligere Jugoslavien over en periode af år. I Tyskland angreb 2.000 muslimer seksuelt 1.200 kvinder på en enkelt nat i byer overalt i Tyskland.

Førstnævnte blev anset for en af de værste krigsforbrydelser i dette årti. Gerningsmændene blev bombet, og blev derefter stillet for en krigsdomstol. Gerningsmændene af sidstnævnte fik en advarsel.

I Köln fik Hassan og Hussein betingede domme. Hassan, der havde krævet, at en mand overdrog to kvinder til ham ved at brøle ”Giv mig pigerne, giv mig pigerne – eller du er død”, blev retsforfulgt som ungdomsforbryder, og dømt til samfundstjeneste og et integrationskursus.

Integrationskurset vil uden tvivl forsøge at informere Hassan om, at kvinder har ret til ikke at blive angrebet, også selv om de er udenfor huset, og ikke er ledsaget af en mandlig værge. Men sådanne ”Voldtag Ikke”-klasser for muslimske migranter, har haft en ret kummerlig historie.

En 16 årig muslimsk afghaner voldtog en cateringarbejder i Frankrig, til trods for at denne modtog et kursus i, hvordan man behandler kvinder i Flandern. Hassan, til trods for at være blevet retsforfulgt som ungdomsforbryder, var ikke en teenager på tidspunktet for forbrydelsen. Han var 20 år gammel. Men tyske domstole besluttede alligevel at behandle ham som en fræk teenager. Hvis ”Drenge er drenge”-undskyldningen ikke længere er velset i Europa, så holder dette stadigvæk stik for muslimske voldtægtsforbrydere, der altid vil være drenge. Selv når de er fuldt udvoksede mænd.

I den norske version af ”Voldtag Ikke”-klasser blev muslimske migranter trænet i, hvordan man ikke voldtager ved at blive givet positive rollemodeller. Der var en slem fyr ved navn Arne, en indfødt nordmand, der behandler alle dårligt, og Hassan, en charmerende muslimsk immigrant, der har forstået det.

Vær som Hassan. Vær ikke som Arne.

Men virkelighedens version af Hassan var et seksuelt rovdyr, der var gået grinende bort fra retslokalet med en betinget dom, mens hans offer, der var kommet for at vidne, græd.

Hassan vil klukle sin vej ud af endnu en ”Voldtag Ikke”-klasse, og denne klasse kan også have Hassan som en positiv rollemodel, og så vil Hassan være derude ved næste Nytårs Aften, velvindende at han igen vil slippe af sted med det hele, og til den tid vil han være en lidt ældre ”ungdomsforbryder”.

Flertallet af de muslimske voldtægtsforbrydere kom fra lande i Nord Afrika. Halvdelen af dem havde været i Tyskland i mindre end et år. Hvis der havde fandtes et FN Tribunal for krigsforbrydelser begået af muslimske migranter mod europæiske kvinder, burde fru Merkel sidde på anklagebænken.

Det var hendes beslutning at åbne grænserne, der førte til rædslen påtvunget 1.200 kvinder på én nat.

1.200 kvinder er kun i en enkelt episode. Vi kender ikke det fulde antal, og vi kommer måske aldrig til at kende det fulde antal. Men i denne størrelsesorden er det fuldt ud muligt, at det totale Merkelmord kunne overstige de vildeste oppustede estimater fra krigen i Bosnien, men ikke desto mindre anses det for værende upassende at diskutere sådanne ting, for denne gang er muslimerne ikke ofrene, de er gerningsmændene.

Det er ikke kun Merkel og de tyske myndigheder, der finder emnet ubehageligt.

Selin Goren, en talskvinde for en venstreorienteret flygtningegruppe, indrømmede at have løget med, at mændene der seksuelt havde angrebet hende, var tyskere i stedet for arabere, fordi handlingen af voldtægten havde en ”politisk dimension”. I stedet for at tænke på mændene, der havde angrebet hende, tænkte hun på en flygtningevenlig demonstration, i hvilken hun havde opfordret til at bekæmpe mod ”racisme og sexisme”.

Og valgte forudsigeligt sidstnævnte i stedet for førstnævnte.

Da politiet spurgte hende, om flygtninge havde været ansvarlige, svarede hun, at de havde talt tysk, mens hun æklede sig ved betjenten for at være så racistisk, korrekt, at antage at muslimske migranter skulle bebrejdes.

En ven havde fortalt hende, at hun opførte sig som en voldsramt kone beskyttende den voldelige ægtemand.

Det er en præcis beskrivelse af ikke blot hende, men hele venstrefløjen, der har vendt vrangen ud på sine værdier for at beskytte muslimske voldtægtsforbrydere fra en teokratisk kultur ikke grundlæggende anderledes end ISIS, der mener, at kvinder i deres henrykte invasion af Europa, er lovligt vildt.

Bestræbelserne i Det Tyske Parlament at stramme lovene om seksuelle angreb, en sag almindeligvis hyldet af venstrefløjen, har gjort venstrefløjen meget foruroliget, da dette sætter deres nye favoritkæledyr, vis behov kun overgås af deres rovdyrsagtige adfærd, i fare.

Halina Wawzyniak, en lovgiver fra Die Linke, insisterede på, at selvom hun almindeligvis støttede hårdere love vedrørende seksuelle angreb, var hun bekymret for, at disse særlige love om seksuelle angreb ville føre til en ”uforholdsmæssig” virkning på muslimske migranter begående mindre seksuelle forbrydelser, der derefter kunne blive deporteret.

Så givet valget mellem at beskytte kvinder og seksuelle rovdyr, vælger venstrefløjen voldtægtsforbryderne.

Dette er den simple sandhed om deres flygtningepolitik og vores flygtningepolitik. Fra Köln i Tyskland, hvor myndigheder har gjort langt mere for at slå ned på folk, der kommer med kritiske bemærkninger om muslimske migranter end muslimske voldtægtsforbrydere, til Twin Falls i Idaho, hvor den amerikanske statsanklager Wendy J. Olson advarede enhver der spredte ”inflammatoriske” erklæringer om de muslimske gerningsmænd, kunne forbryde sig mod ”føderal lov”, er prioriteten for enhver pris at beskytte muslimske voldtægtsforbrydere.

To af angriberne fra Köln modtog betingede domme. Domstolen i Hamburg løslod deres mistænkte fra varetægtsfængsel. Ikke alene vil det store flertal af de 2.000 angribere aldrig komme så meget som bare i nærheden af en retssag, men de få der gør, vil møde små og svage domme.

Det er ikke fordi, at myndighederne er inkompetente. En overskrift fra januar informerer os om, at ”Tyskland springer til handling mod hadetale mod migranter”. Merkel smedede med Facebook og Twitter en aftale om censur, således at næste gang muslimer begår tusindvis af seksuelle angreb, vil det være meget sværere for befolkningen at få nyhederne ud gennem det digitale tæppe af dotcom censur og propaganda.

Med sin kommunistiske baggrund forstår Merkel mekanikkerne af censur, og dette gør hende medskyldig i de krigsforbrydelser, muslimske migranter har begået i deres invasion af Europa både før og efter dette faktum.

 

En 29 årig tysk kvinde modtog fem måneder hos Kriminalforsorgen for sin forargelse over muslimske voldtægter af kvinder. I dagens Tyskland er domme for muslimske seksuelle angreb og afsværgning af samme uhyggeligt ens.

Tags

Relaterede

Seneste