Smartlog v3 » Socialisme og Dhimmikrati - Et partnerskab fra Helvede » Norsk universitet truer med boykot af Israel
Opret egen blog | Næste blog »

Socialisme og Dhimmikrati - Et partnerskab fra Helvede

Alt godt fra Socialisme til Islam

Norsk universitet truer med boykot af Israel

13. Nov 2009 12:10, literally

Den bedste måde at beskrive den foreslåede boykot af israelske akademiske og forsker institutioner af Norge´s Teknisk Naturvidenskabelige Universitet i Trondheim, er at at kalde den uhyrlig. Mens Israel, vis videnskab og akademiske forskning er Norge´s langt overlegen, fint kan leve uden norske akademiske institutioner, så er hykleriet med et anstrøg af anti-semitisme beslutningen om boykot af Israel højst bekymrende.

Boykotten, der er spækket med perversioner af grundlæggende historiske fakta og mellemøstlige virkeligheder, kunne føre til en mistanke om, at de palæstinensiske myndigheder, mere end indfødte normænd, har en hånd med i dette udkast. Men igen, Norge gav verden "Quisling", et navn der er blevet synonymt med ordet "forræder". (Vidkun Quisling ledede nazisternes marionet regime installeret af tyskerne under Anden Verdenskrig). Forræderi og pervertering af virkeligheden er tidligere fremkommet fra Norge.

Begæringen fremført af universitetets ansatte erklærer:

"Siden 1948 har staten Israel besat palæstinensisk land og nægtet palæstinenserne grundlæggende menneskerettigheder. I december/januar i år lavede Israel et brutal angreb på Gaza, resulterende i enorme menneskelige lidelser".

"Folk over hele verden var chokerede over angrebet, og det førte til voldsomme protester. I tilføjelse til brutale militære angreb har Israel gennem mange år systematisk udvist palæstinensiske indbyggere fra Jerusalem, Vestbredden og Gaza gennem udviddelsen af bebyggelser i besatte områder, bygningen af en mur, og konstruktionen af et vejsystem til hvilket palæstinensere nægtes adgang".

I 1948 blev Israel´s uafhængighedserklæring opfulgt af et angreb på den spirende stat af hære fra Ægypten, Jordan, Syrien, Irak, Libanon og Saudi arabien, med arabiske palæstinensere involveret i kampen mod jøderne. Seks måneder tidligere, den 29. november 1947, afviste de arabiske palæstinensere F.N. delingsplan om at skabe en jødisk stat og en suveræn palæstinensisk stat. De palæstinensiske jøder accepterede delingen, til trods for den betydelige reduktion af det lovede landområde af deres jødiske hjemland under Balfour Deklarationen og ifølge det internationalt britisk godkendte mandat. Araberne ønskede elimineringen af den jødiske stat og erhvervelse af hele Palæstina - eller intet - og har sidenhen vedholdende afvist fredstilbud med Israel. I kølvandet på krigen besatte Jordan Vestbredden (land tildelt de arabiske palæstinensere under den afviste delingsplan under F.N.), og Ægypten besatte Gaza (også land tildelt de arabiske palæstinensere).

Israel har derfor ikke "besat arabisk land siden 1948". De såkaldt "arabiske områder" blev besat af Jordan og Ægypten.

I 1967 lukkede Ægypten i modstrid med international lov Tiran Strædet og Suez Kanalen for israelske skibe. Denne casus belli kvalte effektivt Israel´s handel med Afrika og Asien. Jordan´s fejlslagne forsøg på yderligere at forkrøble Israel førte til Israel´s frigørelse af Jerusalem´s gamle bydel og Vestbredden. Israel overvandt sine fjender, og F.N. fulgte op med Resolution 242, der kaldte på "fredsterritorier". Ordlyden undgik omhyggeligt en forpligtelse af Israel til at returnere alle territorier, og kaldte kun på udveksling af territorier indefor en ramme at reel fred. Israel sluttede i sidste instans territoriale stridigheder med Ægypten (for en kold fred) og Jordan (med en varmere fred).

Under den jordanske besættelse blev der ikke etableret universiteter på Vestbredden. Efter Seks Dages Krigen, under israelsk administration, blev der etableret palæstinensiske universiteter på Vestbredden og Gaza. Yderligere gik palæstinensiske studerende på israelske universiteter såvel som på private jødiske videregående uddannelser i Ariel. Hundredtusindvis af arabiske palæstinensere fandt beskæftigelse i Israel, og forbedrede deres levestandard. Arafat´s morderiske intifada terrorkampagner mod jøder i Israel tvang Israel til midlertidigt at lukke nogle palæstinensiske akademiske institutioner, da man opdagede, at de tjente som varmestuer for terroristisk indoktrinering.

Hvis nordmændene og andre er så bekymrede over "muliggørelsen af en undertrykkende politik", så findes der ingen bedre kandidater for boykot end de arabiske stater og de palæstinensiske myndigheder. Dokumenterede forbrydelser inkluderer Saudi Arabien, hvor kvinders grundlæggende menneskerettigheder og kristnes religiøse frihed nægtes. Syrien og Iran undertrykker deres etniske minoriteter, og nægter dem kulturelle udtryk, og Ægypten undertrykke kristne koptere (Undertrykkelsen af jøder sluttede for længe siden - med deres fordrivelse!)

Nordmændenes perverterede logik kan lige så godt belønne de palæstinensiske myndigheders akademiske institutioner for at være "Juden rein" og for at slippe af med de få kristne, der er tilbage i områder kontrolleret af palæstinensere.

For nordmændene er Israel den eneste mest undertrykkende part i verden. Det eneste demokrati i Mellem Østen - hvor arabere ydes livreddende behandling, går på højere uddannelsesinstitutioner, stemmer og er medlemmer af parlamentet - skal boykottes.

Medlemmer af Fatah flygtede til Israel (og blev tilladt adgang), da Hamas gik på morderisk togt, myrdende palæstinensiske medborgere i Caza. Kristne palæstinensere flygtede ikke fra deres arabiske/muslimske/palæstinensiske undertrykkere til en arabisk stat; de flygtede til Israel. Sudanesiske muslimer søger tilflugt i Israel (og opnår det), når det flygter fra ægyptiske muslimer.

Så meget for "Israel´s undertrykkende politik". Yderligere er antallet af palæstinensere i Jerusalem efter Seks Dages Krigen firedoblet - med mange insisterende på fastholdeslse af israelsk statsborgerskab.

Hverken Norge eller deres mentor organisation - F.N. - tager handling mod nogen af de i det store hele 57 undertrykkende islamiske stater, Kina, Rusland eller Robert Mugabe´s Zimbabwe, for blot at nævne nogle få. Denne besættelse af Israel er resultatet af europæisk fejhed tilsat en ondskabsfuld påvirkning af anti semitisme, der formilder Islam frem for at konfrontere den.

Målrettet israelske historikere og arkæologer forklarede de norske ansatte på Norge´s Teknisk Naturvidenskabelige Universitet: "De (historikerne) er ansvarlige for udviklingen af zionistisk ideologi og underkendelse af palæstinensisk historie og identitet". Hvis disse norske boykottere havde gjort sig den ulejlighed at læse palæstinensiske lærebøger eller lyttet til palæstinensiske lærde og imamer på tv og i radio, så ville de have læst de anti-israelske propaganda, der erklærer, at jøder ingen forbindelse har til Solomon´s Tempel og Jerusalem.

Føjende skam til skade anklager universitetets ansatte israelske akademikere for at "fremme våben industrien" og "konstruktionen af en nation af besættelse". Israel fortsætter med at kæmpe en eksistentiel krig mod dem der søger, og har søgt Israel´s udryddelse længe før Seks Dages Krigen.

Israel kan overleve uden et forhold til norske akademikere - men kan Norge overleve sin moralske konkurs?

Tags

Seneste