Smartlog v3 » Socialisme og Dhimmikrati - Et partnerskab fra Helvede » Muslimske terrorister udløser vold i Thailand
Opret egen blog | Næste blog »

Socialisme og Dhimmikrati - Et partnerskab fra Helvede

Alt godt fra Socialisme til Islam

Muslimske terrorister udløser vold i Thailand

8. Sep 2010 03:02, literally

Seks mennesker er blevet dræbt og fem såret i Thailand´s urolige sydlige del, siger politiet, i den seneste voldsomme stigning i vold bebrejdet militante separatister.

Angrebene der inkluderer skyderier fra kørende biler og bomber, er målrettet både muslimer og regionens buddhistiske minoritet.

Et buddhistisk par, begge lærere, blev dræbt af ukendte gerningsmænd, mens parret kørte på en motor cykel i Rangae i Narathiwat provinsen, siger politiet.

Skyderierne kommer to dage efter, at mistænkte malaysiske rebeller afbrændte regerings kontorer, bus stoppesteder, butikker og telefon bokse i samtidige angreb i syv distrikter i Narathiwat, der grænser til Malaysia.

I provinsen Yala blev en buddhistisk gummi tapper såret, da en bombe eksploderede. Natten tidligere i Bannang Sata, det farligste sted i regionen, blev en muslimsk kvinde skudt og dræbt, og tre soldater såret af en vejside bombe.

På omkring samme tidspunkt blev to muslimer dræbt i to forskellige tilfælde af kørende biler, der skydes fra i Pattani, og en assisterende landsby leder blev hårdt såret i Narathiwat, da ukendte gerningsmænd skød med maskin pistoler mod deres biler.

Angrebene har ifølge politiets data krævet 19 døde og 38 sårede i de seneste 10 dage.

De er blandt de 4.100 dræbte og næsten 8.000 sårede i Yala, Narathiwat og Pattani provinserne, der grænser til Malaysia, siden januar 2004 , der engang var et uafhængigt malaysisk-muslimsk sultanat, der i 1909 blev annekteret af det buddhistiske Thailand.

Ingen troværdig gruppe har taget ansvar for bølgen af skyderier, bombninger, gift angreb og lejlighedsvis halshugninger, som analytikere og regeringen mener er arbejdet af separatister, der søger uafhængighed eller et eller andet slags selvstyre.

Tags

Seneste