Smartlog v3 » Socialisme og Dhimmikrati - Et partnerskab fra Helvede » Muslimsk F.N. myndighed advarer om islamiske selvmordsbombere, hvis globalt forbud mod blasfemi afvises
Opret egen blog | Næste blog »

Socialisme og Dhimmikrati - Et partnerskab fra Helvede

Alt godt fra Socialisme til Islam

Muslimsk F.N. myndighed advarer om islamiske selvmordsbombere, hvis globalt forbud mod blasfemi afvises

20. Nov 2009 10:58, literally

"Hold op med at portrættere Muhammed som selvmordsbomber eller flere muslimer vil blive selvmordsbombere og myrde jer blasfemikere". Det var i det store hele ordene fra Algeriet´s ambassadør i F.N. Idriss Jazairry, der fungerer som formand for F.N.´s Ad Hoc Committee on Complementary Standards, fortæller Associated Press i et interview om Organisation of the Islamic Conference´s bestræbelser på at vedtage en F.N. traktat, der forbyder blasfemi mod Islam.

Det eksakte citat lyder:

"Hvis vi fortsætter med at ramme glas væggen og sige, at der ikke er noget at gøre ved Islamofobi - I kan gøre noget ved anti-Semitisme, men Islamofobi er udenfor rækkevidde - giver I den ideelle platform for rekruttering af selvmordsbombere".

Bloggen UN Watch rapporterede 12 november i et brev dateret den 29 oktober sendt af Organisation of the Islamic Conference til Ad Hoc Committee on Complementary Standards om forslaget. ( PDF fil af brevet her ) Brevet var indsendt af den pakistanske ambassadør Zamir Akram.

Brevet siger, at religiøse fornærmelser og latterligørelser "skaber uro og er en form for psykologisk vold".

Brevet fordømmer adskillige europæiske nationer: Storbritannien, Danmark, Holland og Schweiz for at have fornærmet Islam.

Associated Press rapporterer, at Obama administrationen har været engageret i diplomatisk "skyttegravskrig" for at "knuse forslaget".

Statssekretær Hillary Clinton udtalte sig i sidste måned stærkt imod forslaget.

Klagen i brevet af ambassadør Jazairy, at jøder allerede er beskyttet, er latterlig - og kynisk kommende fra den ene religion med mange tilhængere dedikeret til udryddelsen af jøder fra planeten.

Brevet fra Organisation of the Islamic Conference klager over "negative stereotyper" og "vold" mod muslimer. Organisation of the Islamic Conference må have en snak med ambassadør Jazairry om hans trusler med selvmordsbombere, hvis ikke Islam beskyttes af F.N. Han promoverer helt sikkert vold og forstærker en negativ stereotyp af Islam.

Tags

Seneste