Smartlog v3 » Socialisme og Dhimmikrati - Et partnerskab fra Helvede » Muhammed tegner Lars Vilks angrebet under foredrag: Se video
Opret egen blog | Næste blog »

Socialisme og Dhimmikrati - Et partnerskab fra Helvede

Alt godt fra Socialisme til Islam

Muhammed tegner Lars Vilks angrebet under foredrag: Se video

11. May 2010 21:57, literally

Lars Vilks, den svenske tegner, der tegnede Muhammed som en hund, blev for nylig fortalt, at et planlagt foredrag om ytringsfrihed, der skulle afholdes på Jönköping Högskolan, ville grundet ”sikkerhedsårsager”blive aflyst. Dette er selvføldelig det sædvanlige påskud, intenderet at beskytte muslimske studerendes sarte følelser, mens de angiveligt står last og brast og ytringsfriheden.

Administratorerne i Jönköping havde en pointe. Under et foredrag i Uppsala i dag blev Vilks angrebet af et kobbel vilde fundamentalister, af hvilken det lykkedes en at nikke kunstneren en skalle og ødelægge hans briller.

Politiet lagde sig imellem og kæmpede en kort kamp med de religiøse galninge, der i baggrunden af videoen, optaget af avisen avisen UNT, råber Allahu Akbar. Associated Press har en kort rapport, der forklarer, at ”talskvinden Pernilla Björk på Uppsala Universitet siger, at Vilks viste en provokerende film med seksuelt indhold til publikum, da en angrebsmand løb op og slog ham i ansigtet med sin knytnæve.

Video: http://dailyradar.com/beltwayblips/video/lars-vilks-attacked-by-muslims-in-sweden-2010/

Tags

Seneste