Smartlog v3 » Socialisme og Dhimmikrati - Et partnerskab fra Helvede » Kvindelige fredsaktivister voldtages og tages mod deres vilje som koner af arabere
Opret egen blog | Næste blog »

Socialisme og Dhimmikrati - Et partnerskab fra Helvede

Alt godt fra Socialisme til Islam

Kvindelige fredsaktivister voldtages og tages mod deres vilje som koner af arabere

22. Sep 2010 02:47, literally

To aktivister har afsløret et bekymrende fænomen, som de siger, er en offentlig hemmelighed i ”freds lejren”: kvindelige ”freds” aktivister chikaneres og voldtages rutinemæssigt af arabere fra Judea og Samaria, med hvilke de er begyndt at identificere sig. De siger, at fænomenet på det seneste er forværret, og at mange udenlandske kvinder mod deres vilje ender som koner hos lokale arabere, men kan ikke undslippe deres nye hjem.

Roni Aloni Sedovnik, en kvindelig aktivist, skrev en artikel i News1 – en uafhængig hjemmeside drevet af den respekterede undersøgende reporter Yoav Yitzchak – under overskriften ”The Left´s Betrayal of Female Peace Activists Who were Sexually Assaulted”.

”En kvalmende uhyrlighed har længe i det skjulte fundet sted bag lukkede døre ved venstreorienteredes demonstration ved Bil´in, Naalin og Sheikh Jarrah”, skriver hun. ”En dyster hemmelighed der truer med at smadre de grundlæggende ideologiske værdier på hvilke kravet om at afslutte besættelsen af territorier hviler”.

Det viser sig, siger hun, at når kvindelige fredsaktivister fra Israel og andre lande kommer til Judea og Samaria, og demonstrerer mod israelsk ”besættelse”, bliver de seksuelt chikaneret af de arabiske mænd, som de er kommet for at hjælpe. Dette er ikke isolerede hændelser, understreger Aloni Sedovnik. Det er nærmere et ”vedholdende og omfattende” fænomen, der indebærer verbalt og fysisk misbrug. Hun anklager ”freds” lejren for bevidst at dække over tendensen, for ikke at støde ”palæstinenserne og deres skikke, der ser kvinder som sex objekter”.

Aloni-Sedovnik citerer to specifikke tilfælde, som hun har kendskab til – det ene er et tilfælde af voldtægt og et andet er ”alvorligt seksuelt overgreb”. Gerningsmændene kendte i begge tilfælde, understreger hun, ofrene vældigt godt, og vidste, at de var ”freds” aktivister.

Voldtægten fandt sted for adskillige måneder siden i landsbyen Umm Salmona nær Bethlehem. Offeret, en amerikansk aktivist, ønskede at anmelde det, men venstreorienterede aktivister lagde pres på hende til ikke at gøre det, for ikke at skade kampen mod ”besættelsen”.

Det andet tilfælde involverede en israelsk aktivist, der deltog i demonstrationerne ved Shimon HaTzaddik nabolaget i øst Jerusalem, hvor højesteret afgjorde, at jødiske familier kan flytte ind i hjem, som de har ejet i generationer. Kvinden anmeldte det ifølge Aloni-Sedovnik til politiet, men trak det tilbage efter ”alvorligt og urimeligt” pres fra demonstrations organisatorerne. Yderligere opfordrede organisatorerne demonstranterne at klæde sig beskedent, når de kom til de arabiske nabolag, og foreslog, at de bar hovedtørklæder.

Aloni Sedovnik anklager de israelske medier for at medvirke i hemmelig holdelsen.

”Hvordan kan det være, at vi ikke hører stemmerne fra de radikale feminister, der dag ud og dag ind gentager, at besættelse er besættelse, og at det er underordnet, om det er en nation, der gør det, eller en mand der underkaster en kvinde?”

”Det synes som om, at der findes en kløft mellem radikal feministisk teori om aktiv modstand mod besættelsen af territorier, og den forbløffende selv annullering i mødet med voldelig underkastelse af kvinder”.

Umm Salmona tilfældet blev rapporteret i Haaretz som en forsøgt voldtægt, men synes ikke at have fundet vej ud over blog siderne.

Tidligere i år skrev en blogger og litteratur gut ved navn Yehudah Bello, der skriver forskellige steder om historie og evolutions teori, et blog indlæg med den slående titel: The Female Leftist Activists are Raped Day after Day, Night after Night”. Bello er ikke ultra nationalist, og han støtter skabelsen af en palæstinensisk stat – et faktum der gør hans påstande så meget mere troværdige.

De fleste venstreorienterede europæiske aktivister, skriver Bello, er blevet hjernevasket til at hade Israel og derefter sendt direkte til Judea og Samaria uden at have tilbragt ene eneste nat i Tel Aviv, så de ikke selv ser det civile israelske samfund, og opdager, at de kan lide det. De sendes lyn hurtigt til Shechem, Jenin og andre palæstinensiske byer og huse i arabiske uddannelses eller kulturelle faciliteter eller private hjem. Lokale arabiske piger sendes for at gøre sig til venner med dem, og de har ikke noget andet valg end at stole på dem.

Det er let, forklarer Bello, ”at udøve en seksuel forbrydelse mod en udenlandsk pige i de første dage hun er væk fra sin familie, et sted politiet aldrig har sat deres fødder. Og det er det, der er sket, og fortsat sker”.

”Jeg er blevet fortalt om sådanne voldtægts tilfælde af kvinder, der ikke er jødiske: en kvindelig europæisk venstreorienteret aktivist, en kvindelig Røde Kors frivillig og en ung arabisk kvinde fra Yafo”, siger han. Han siger, at han mødte disse kvinder, da han udførte IDF reserve tjenste, og mødte dem ligeledes bagefter. ”De fortalte mig, hvad der foregår der i de palæstinensiske landsbyer, langt fra noget snagende øje”.

”Disse er ikke blot tilfælde af voldtægt udøvet for at tilfredsstille lyst”, skriver han. ”Almindeligvis udøves disse systematisk for at gøre pigen gravid og derefter tage hende til kone – efter hun har konverteret til Islam selvfølgelig. Vi kender dette system fra historier fra kvinder, der har været gennem en lignende proces i Israel, og undslap til Europa. Men det er svært at undslippe fra de palæstinensiske territorier. Somme tider tillades disse kvinder – af hvilke nogen ikke længere er unge – ikke at forlade deres hjem uledsaget, for at forhindre deres flugt”.

Hvis nogen sammenligner listen af kvindelige udenlandske aktivister, der kommer til Judea og Samaria , med listen over dem der igen tager hjem, ville omfanget af fænomenet være bevist. ”Alle ved det, men ingen tør tale om det. Palæstinenserne er blevet til martyrer. På de mellemøstlige fjernsyns kanaler afbildes IDF soldater som brutale voldtægts forbrydere, der voldtager palæstinensiske kvinder”.

Rapporterne fra Aloni Sedovnik og Bello er af særlig interesse, da feministiske grupper i mange år har været spyd spidser for venstreorienteret aktivisme i Israel. Ifølge Gila Svirsky, tidligere direktør for New Israel Fund i Israel og grundlægger af NIF sponserede Women´s Coalition for Peace, ”blev kvinders freds organisationer, kollektivt kendte som den israelske kvinde freds bevægelse, den mest levende og vedholdende del af freds lejren i Israel”. Disse grupper vier en ideologi, der ligestiller militarisme (af Israel) med mandlig dominans af kvinder. Kvinder af den slags er langt fra perifære elementer, og er dominerende kræfter i den israelske akademiske verden, pressen, Knesset og det juridiske system.

Tags

Seneste