Smartlog v3 » Socialisme og Dhimmikrati - Et partnerskab fra Helvede » Islamofobi dræber
Opret egen blog | Næste blog »

Socialisme og Dhimmikrati - Et partnerskab fra Helvede

Alt godt fra Socialisme til Islam

Islamofobi dræber

23. Jul 2016 19:27, literally

Det dødeligste masseskyderi i amerikansk historie skete grundet Islamofobi.

Islamofobi dræbte 49 folk i Orlando. Den dræbte ikke 49 muslimer. I stedet tillod Islamofobi Omar Mateen, en muslimsk terrorist, at dræbe 49 folk i sin islamiske ideologis og Islamisk Stat´s navn.

Omar, som så mange andre muslimske mordere, kunne være blevet stoppet. Han talte om at dræbe folk, da han arbejdede for G4S Security, en føderal konsulent, der tilbød tjenester til afdelingen Homeland Security og State Department. Men ifølge en af medarbejderne, som han forfulgte, en tidligere politibetjent, nægtede arbejdsgiverne at gøre noget ved det, fordi han var en muslim.

FBI udførte en undersøgelse af Omar Mateen. De satte ham på en overvågningsliste, og sendte informanter. De interviewede ham, og konkluderede, at hans påstand om forbindelser til Al Qaeda og terrortrusler var reaktioner på at ”være marginaliseret grundet sin muslimske tro”. Omar fortalte agenterne, at han sagde disse ting, fordi ”hans medarbejdere diskriminerede mod ham, og tirrede ham, fordi han var en muslim”.

Og de troede på ham.

Omar slap af sted med homofobiske kommentarer, der ville have fået amerikanere fyret, fordi han var muslim. Han forårsagede en ”intensiv” undersøgelse hos FBI, fordi han var muslim.

Enhver der siger, at der ikke findes sådan noget som et Muslimsk Privilegium, burde se på Omar Mateen.

Der findes en direkte linje mellem Omar´s muslimske privilegium og massakren i Pulse. Omar Mateen´s muslimske privilegium beskyttede ham mod konsekvenser. Mens medierne maler et pinligt omhyggeligt billede af en betrængt befolkning af amerikanske muslimer lidende under stigmatiseringen af konstant mistanke, tjente Omar´s muslimske baggrund faktisk som et skjold, og undskyldte adfærd, der for enhver anden ville have været uacceptabel. Omar Mateen´s Muslimske Privilegium beskyttede ham, indtil han faktisk myrdede ikke-muslimer.

Og tilfældet med Omar er ikke enestående. Morderen fra Fort Hood, Nidal Hasan, udleverede forretningskort, der erklærede, at han var en jihadist. Han leverede en præsentation, der retfærdiggjorde selvmordsbombninger, men intet foretog man sig. Som med Omar var FBI opmærksomme på Hasan. FBI vidste, at han talte med den store kanon Anwar al-Awlaki, men intet foretog man sig. I stedet for at bekymre sig om hans fremtidige ofre, var FBI bekymret over, at interviewe ham ville ”skade Hasan´s karriere”.

En af hans klassekammerater sagde senere, at de militære myndigheder ”Ikke ønsker at sige noget, fordi dette ville blive anset for at betvivle nogens religiøse overbevisning, eller de er bange for en retssag”.

Ville FBI have været lige så sensitiv, hvis Nidal Hasan havde haft navnet Frank Wright? Ikke mere end Omar Mateen ville have beholdt sit sikkerhedsarbejde, hvis hans navn havde været Joe Johnson.

Det er en tiltagende velkendt historie. 

Naboerne til San Bernadino dræberne Syed Rizwan Farook og Tashfeen Malik bemærkede, at der foregik noget besynderligt, men de var bange for at profilere muslimer. Hvis de havde gjort det rigtige, ville de 14 ofre for de to muslimske mordere stadig være i live. Hvis FBI havde gjort det rigtige med Nidal Hasan, ville ofrene for Fort Hood stadig være i live og hele. Hvis FBI havde gjort det rigtige med Omar Mateen, ville hans 49 ofre stadig være i live, og dem han sårede, ville stadig være hele.

Vi må træffe nogle grundlæggende valg. Vi kan føle sympati for muslimer eller med deres ofre.

Vi kan dog ikke gøre begge dele.

Efter 11/9 blev muslimer på en eller anden måde den største offergruppe i Amerika. Og selv om man medgiver, at de fleste muslimer ikke er ansvarlige for handlingerne hos islamisk fundamentalistiske grupper, selv hvis man mener, at muslimer bliver forkert bebrejdet for handlingerne hos en mindre gruppe radikale, er den skadelige myte om muslimsk offerskab blevet en forstyrrende kraft, der beskytter terrorister.

Muslimsk offerskab har løftet islamistiske grupper såsom CAIR til forreste række af politisk diskurs sammen med legitime borgerrettighedsorganisationer, til trods for terrorforbindelser og en historie med hindring af lovens håndhæveres bestræbelser på at bekæmpe islamisk terrorisme, mens man udglatter deres islamistiske agendaer.

Muslimsk offerskab har tavsgjort ofrene for muslimsk terrorisme. Ethvert muslimsk terrorangreb omdirigeres omgående til den uundgåelige fortælling om ”tilbageslag”, i hvilken medierne vender sig bort fra kroppene i det seneste terrorangreb for at bringe os historierne om de virkelige muslimske ofre, der frygter at blive bebrejdet dette.

Denne obskøne handling af medieafledning tavsgør ofrene for muslimsk terrorisme, og belønner i stedet støtter og medskyldige i muslimsk terrorisme. Det er præcis lige så forfærdelig en påstand, at de virkelige ofre for en seriemorder er dennes familiemedlemmer, der bebrejdes for ikke at angive ham, i stedet for folkene han myrdede, og de kære de efterlod sig.

Muslimsk offerskab beskytter muslimske terrorister som Omar Mateen. Den beskytter dem mod undersøgelse. Den opfinder undskyldninger for dem. Mens Omar lavede sine forberedelser, mens undersøgelserne hos FBI af ham blev forkludret, hoppede medierne behændigt fra tusinde smålige påstande om muslimsk offerskab. Og den værste af dem kan være Tahera Ahmad, en muslimsk kvinde der hævdede at være diskrimineret mod, da en stewardesse hældte hendes sodavand i en kop i stedet for at blive givet en dåse. Dette sindssyge sludder modtog dagevis af mediedækning. Det er mere tid i mediedækning end noget amerikansk offer for islamisk terrorisme har modtaget.

Medierne vil vente så kort tid, de kan, og vende sig væk fra Orlando til en eller anden fabrikeret viral mediepåstand om muslimsk diskrimination, der vil være ubærligt smålig. Imens vil den næste Omar Mateen planlægge sin næste terrorhandling. Tiden er kommet til at sige sandheden.

Islamisk terrorisme forårsages af Muslimsk Privilegium. Disse voldshandlinger er motiveret af racisme og herrefolksmentalitet i Islam. Allahu Akbar, det islamiske krigsskrig ofte forbundet med terrorhandlinger og etnisk udrensning siden sin oprindelse i Muhammed´s forfølgelse af jøderne, er en erklæring af muslimsk overherredømme over ikke-muslimer.

Muslimsk terrorisme er ikke stønnen hos en undertrykt minoritet. Dens rødder fører tilbage til racistiske og herrefolksagtige islamiske samfund i Saudi Arabien og Egypten, hvor ikke-muslimer har få, om nogen, borgerrettigheder. Muslimer er en global majoritet. Islamisk terrorisme er deres måde at påtvinge deres religiøse system på alle.

Efter Orlando at være solidarisk med muslimer giver lige så megen mening som at være solidarisk med Ku Klux Klan efter massakren i Charleston. Ingen burde være solidarisk med hadegrupper.

Omar blev ikke radikaliseret af internettet. Han fik sine ideer fra islamisk gejstlige, der fik deres ideer fra Islam. Han blev ”radikaliseret” af den helligste tekst i Islam. På samme måde som enhver anden muslimsk terrorist. Hans handlinger var ikke ”sindsløse” eller ”nihilistiske”. Han handlede ud fra Muslimsk Privilegium af en fordomsfuld ideologi.

Selv i dette land er flertallet af hadeforbrydelser ikke rettet mod muslimer. I stedet har muslimer uforholdsmæssigt bidraget til forfølgelse af forskellige minoritetsgrupper. Orlando er blot det seneste eksempel på denne tendens. I Europa flygter jøder fra Sverige og Frankrig grundet muslimsk forfølgelse. I Tyskland må homoseksuelle flygtninge huses separat fra muslimske migranter. Det samme må kristne flygtninge. Dette skyldes ikke ofrenes adfærd. Dette skyldes handlingerne hos undertrykkere. Jo hurtigere vi erkender dette, jo hurtigere kan vi tage os af at standse islamisk terrorisme og beskytte ofrene for muslimske terrorister.

Muslimsk Privilegium dræbte 49 folk i Orlando. Hvor mange folk vil Muslimsk Privilegium dræbe i næste uge eller næste måned? Hvor mange vil Muslimsk Privilegium dræbe i det næste årti eller i det næste århundrede?

 

Det muslimske folkemord på ikke-muslimer sker allerede i Syrien og Irak. Islam har en lang folkemorderisk historie, og hvis vi fortsætter med at forveksle undertrykkerne med de undertrykte, vil det næste folkemord vi ikke magter at standse måske være vort eget.

Tags

Relaterede

Seneste