Smartlog v3 » Socialisme og Dhimmikrati - Et partnerskab fra Helvede » Iran indleder nyt forbud målrettet kvinder
Opret egen blog | Næste blog »

Socialisme og Dhimmikrati - Et partnerskab fra Helvede

Alt godt fra Socialisme til Islam

Iran indleder nyt forbud målrettet kvinder

12. Jun 2011 18:30, literally

Religiøse fascistiske diktatorer i Iran skaber en ny undertrykkende styrke, og etablerer ifølge HRANA nyheds bureauet nye undertrykkende planer.


Ahmadreza Radan, vicekommandør i regimets berygtede politistyrke og en af de store figurer i de afskyelige forbrydelser i det forfærdelige Kahrizak fængsel, erklærede den 15 juni som begyndelsen på de skrappe planer, der vedrører, hvad han kalder fejlsløring, og siger:


”I vor nye plan vil et dossier blive skabt for kvinder, der er fejlbeklædte, og vil vil konfrontere skabere af utilstedelig beklædning for kvinder; vi vil også tage os af dem, der skaber lydforurening (refererende til iranske unge der lytter til ”ikke godkendt” musik i deres biler).


”Begyndelsen på sommeren bekymrer myndighederne, folket, og de religiøse ledere vedrørende fejlbeklædning, og de forventer, at politistyrken gennemfører deres ansvarsområde”, siger Radan.


Han tilføjer: ”På landeveje og boulevarder vil specialhold af motorcykelstyrker, kørende kontrolstyrker og politi konfrontere køretøjer, vis førere eller passagerer er fejlbeklædte”.


Radan talte også om intensivering af undertrykkende tiltag i de nordlige provinser i Iran ved at bruge yderligere styrker ud over regimets almindelige politistyrke, og siger: ”Politistyrken vil danne det ”rene politi”, begyndende den 15 juni, og vil være opmærksom på fejlbeklædning selv på mindre veje”.

Tags

Seneste