Smartlog v3 » Socialisme og Dhimmikrati - Et partnerskab fra Helvede » Hvordan samfundene begår selvmord: Skotter og italienere underkaster sig Islam
Opret egen blog | Næste blog »

Socialisme og Dhimmikrati - Et partnerskab fra Helvede

Alt godt fra Socialisme til Islam

Hvordan samfundene begår selvmord: Skotter og italienere underkaster sig Islam

7. Jan 2009 05:42, literally

I en bestræbelse på at sikre at ingen muslimsk læge på noget tidspunkt i fremtiden igen forsøger at sprænge Glasgow Airport i luften, har bureaukraterne på de offentlige hospitaler i Glasgow dekreteret, at ingen ansatte må spise deres frokost ved deres bord i kontoret eller på kontoret som sådan i den hellige måned Ramadan, så fastende muslimer ikke bliver krænkede ved synet eller lugten af maden. Automater med mad forsvinder også fra områderne i denne periode.

 

Bureaukraterne mener tilsyneladende, at de der havde til hensigt at sprænge lufthavnen i luften, krævede sandwichfrie kontorer i måneden for Ramadan. Denne form for absurditet er hvad der sker, når multikulturalismens stærkt diskuterede doktriner bliver en karrieremulighed for de halvstuderede, og for de ellers uantagelige produkter af et uforskammet og unødvendigt opsvulmet universitetssystem.

Imens har Italien´s højesteret stadfæstet en appelrets frikendelse af faderen og broderen til en muslimsk pige, for at tæve hende og spærre hende inde, fordi hun var for vestligt orienteret – altså for at have en vestlig ven. Retten stadfæstede, at selvom de utvivlsomt havde tævet hende og spærret hende inde, så skyldtes det ikke nogen dadelværdig fjendtlig indstilling mod hende. Det skyldtes mere ”hendes livsstil, der ikke passede til deres kultur”.

Lyden af civilisationer der begår selvmord kan høres i disse historier; for civilisationer kollapser ikke grundet barbarernes styrke, men fordi civilisationerne selv er for moralsk svage.

Opdatering!

Hospitalernes bestyrelser i Scotland har benægtet beskyldningerne mod dem, selv om de dog råder hospitaler til at undgå at spise i arbejdstiden under måneden for Ramadan, hvis muslimer normalt deltager i måltiderne, og anbefaler at man ændrer madvognenes ruter, for at imødekomme ”sensitive kolleger der er tilhængere af den muslimske tro”. Intet hospital har så vidt vides nogensinde rådet nogen til ikke at spise svinekød foran jøder, eller oksekød foran hinduer; den mest sandsynlige forklaring på forskellene i måden religiøse sensitiviteter behandles på, synes at være frygt. Det er karakteristisk for kujonagtighed, at den ikke kan kende sig selv.

Tags

Seneste