Smartlog v3 » Socialisme og Dhimmikrati - Et partnerskab fra Helvede » EU-SSR: Blødende Utopia
Opret egen blog | Næste blog »

Socialisme og Dhimmikrati - Et partnerskab fra Helvede

Alt godt fra Socialisme til Islam

EU-SSR: Blødende Utopia

24. Jul 2016 20:48, literally

Efter Brexit og nylige angreb på migranter i Stor Britannien kan jeg ikke undslippe følelsen af deja vu, som om jeg allerede for et kvart århundrede siden så denne film. Jeg kender slutningen, og den er ikke lykkelig.

I sommeren 1989 besluttede det litauiske Sejm sig for at trække sig tilbage fra Sovjet Unionen og etablere litauiske love i landet. Det var begyndelsen på enden for USSR – et gigantisk korrupt monster der i 70 år chikanerede verden og dens folk under foregivelse af kommunistisk ideologi.

Intimidering og sanktioner kunne ikke hindre kollapset. Fabrikeret kunstig enhed, gennemført befrugtet med falskhed og løgne, faldt sammen som et korthus.

Det kom ud af den blå himmel, men sammenbruddet var uundgåeligt grundet selve naturen af det ”Røde Imperium” – på samme måde som den uundgåelige opløsning af EU.

Se bort fra facaden og nuancerne. Den lyse og livlige facade af EU ligner ikke den magre grålighed af den sovjetiske flok. Den Europæiske Union har selvfølgelig ikke magten, selvsikkerheden og den strikse centralisering, som USSR havde, men støtten og grundlaget blev lavet af de samme materialer med de samme retningslinjer.

Man kan sagtens finde talrige og grundlæggende ligheder mellem disse to entiteter.

-          Sovjetunionen skabte en planlagt, styret og ikke bæredygtig økonomi administreret af et bureaukratisk apparat. Den Europæiske Union gjorde det samme, har forsøgt kunstigt at regulere økonomien. USSR har redistribueret velstand på lige grundlag – den Europæiske Union har spildt penge på goder til dem, der nægter at arbejde.

-          USSR og EU har påtvunget kunstige universale ideologier på deres folk, der lovede et paradis på jord for kommende generationer. I USSR blev det kaldt Kommunisme. I EU bliver det kaldt ”Postmodernisme”. Anvendende slogan som ”Lad os afsværge den gamle verden” – drev sovjetiske apparatchiks, på samme måde som bureaukraterne i EU, deres folk ned i Helvede.

-          Sovjet Unionen skabte en kæmpe bureaukratisk maskine, dikterede ideologi i alle dele af livet – fra politik til teater, arkitektur og mode. Dette bureaukrati var fuldstændig afskåret fra virkeligheden og borgerne. Det samme skete i EU.

-          USSR institutionerede den alvorligste censur med forfølgelse af afvigere. Ved t underkaste regeringer, nationale medier, akademierne og det juridiske system har EU etableret en kulturel totalitarisme. Forfølgelsen af afvigere har været mere sofistikeret, dermed mere effektiv, skjult under koncepter som ”tolerance”, ”menneskerettigheder” og ”kulturel mangfoldighed” – en djævelsk opfindelse.

-          Sovjet Unionen kultiverede en ny ”skabelse af folk” – ”Sovjetfolk”. Som de gnostisk Demiurg kultiverede EU ”postmoderne” folk – forbrugere uden rødder, værdier og moralsk kompas, ude af stand til at se forskellen mellem godt og ondt, fakta og fiktion. I forsøget på at skabe det ”Sovjetiske Menneske” gennemførte USSR med overlæg nationernes migration, mens de ødelagde homogene historiske samfund, og skabte fremmede enklaver i den sociale krop af andre republikker: Ukraine, baltiske stater, Moldova, Caucasus og Central Asien. Den Europæiske Union har med overlæg oversvømmet sine stater med masser af migranter fra lande i den Tredje Verden og muslimske lande for at ødelægge nationale kulturer – kaldende processen ”Multikulturalisme”.

-          Kommunisterne skabte kræsen værdiløs og meningsløs ”socialrealistisk” kunst, symboliseret ved ”Arbejder og Kolkhoz Kvinde”. Postmodernister opfandt infantil ”postmoderne kunst” med kulten af primitivisme, graverende arkaiske former, meningsløse lyde og vægmalerier.

-          Sovjet Unionen intimiderede under trussel af atomapokalypse sit folk for at distrahere dem fra fattigdom. Den Europæiske Union skræmmer europæerne med miljøkatastrofe; bekendtgør tvivlsomme ideer om global opvarmning ved at undertrykke den virkelige trussel af global terrorisme, civilisationernes sammenstød og nationalstaternes sammenbrud.

-          Sovjet Unionen drænede ressourcerne hos velstående republikker – de baltiske stater og Ukraine – for at brødføde det svage uproduktive syden. Den Europæiske Unionen ligger ikke langt efter.

-          Sovjet Unionen behandlede jøderne som ”femte kolonne” uanset deres bidrag til videnskab og medicin. Den Europæiske Union har forrådt europæiske jøder, mens det har undermineret Israel til trods for landets bidrag til videnskab og medicin, alene for at formilde muslimer. Sovjet Unionen har skabt det ”Palæstinensiske Folk” og PLO, anvende ”anti-Zionisme” til at gennembore landets ”anti-imperialistiske” politikker. Den Europæiske Union har forvandlet skabelsen af en ”palæstinensisk stat” til ”det hellige dogme” af udenrigspolitik, ignorerende den geopolitiske virkelighed, islamisk fanatisme og mellemøstligt kaos.

-          Sovjet Unionen har grænseløst og grådigt ødslet ressourcer til at nære der forskellige regimer, indtil det i sidste instans kollapsede af udmattelse. I sin grådighed og skruppelløshed udvider EU i det uendelige sine forbindelser til Tyrkiet, Nord Afrika og Caucasus.

-          Sovjet Unionen havde forkastet mørket at sin pseudoideologi verden over under foregivelse af at ”kæmpe for folkenes frihed” og ”social retfærdighed”. Den Europæiske Union arbejder på en lignende måde.

Var det ikke en grusom hån mod historien, da den Europæiske Union, der var på kanten af kollaps, stort set tildelte sig selv Nobel Prisen, som man gjorde det med senile sovjetledere?

Jeg har hævdet, at jeg kender slutningen på denne ”film”. Først vil kollapsen ske på kanten af grænserne til ”Lyserøde Imperialistiske” lande. Efter dette vil selve stoffet af den sociale organisme af landene begynde at forgå. Fremmede og fjendtlige enklaver eksisterer allerede i europæiske byer i form af ekstraterritorialt ”Sensitive By Zoner” med love af Sharia eller klankoder og stammekoder. De vil udvides, og blive kvasistater i staterne. Den territoriale enhed vil fremkomme i Europa på samme måde som i Abkhasien, Syd Ossetien, Nagorno-Karabakh, Transnistrien og Tjetjenien, republikken Donetsk og den Luthanske republik. I det tidligere USSR modtog disse enheder deres støtte fra Rusland. I EU vil de modtage deres støtte fra den gigantiske islamiske verden.

Tidslidte beklagelser vil flamme op, kroppen af det smuldrende ”Forenede Europa” vil blive dækket af læsioner og blødende sår. Europæiske stater (måske inklusive nye såsom Skotland, Catalonien, Vallonien  og så videre) vil med magt skulle generhverve magt, erklære undtagelsestilstand, gennemføre undertrykkelser. Diktatur vil være alternativet til kaos, og det vil være slutningen på demokrati. ”Bellum omnium contra omnes” (Alles krig mod alle) vil bringe Vest Europa tilbage den social kontrakt af Hobbes, altså frivilligt tyranni. Ironisk nok vil hundredtusindvis af migranter blive ofre for ”Multikulturalisme”.

Eliten vil enten flygte eller ”tilpasse sig”, som det sovjetiske apparatchik efter ”Perestrojka”, der blev oligarker og ortodokse nationalister.

 

Endnu et eksperiment finder sin slutning, efterladende anarki og ruin. Eliten i EU-SSR har på få årtier ødelagt velstående lande – ironisk nok har de opnået endnu mere end den geriatrisk sovjetiske elite.

Tags

Relaterede

Seneste