Smartlog v3 » Socialisme og Dhimmikrati - Et partnerskab fra Helvede » En sørgelig dag for menneske rettigheder
Opret egen blog | Næste blog »

Socialisme og Dhimmikrati - Et partnerskab fra Helvede

Alt godt fra Socialisme til Islam

En sørgelig dag for menneske rettigheder

28. Dec 2009 17:37, literally

Dette år har været endnu et slemt år for menneske rettigheder, og der er meget lidt at fejre på den internationale menneske rettigheds dag.

Masse mord fortsætter i Darfur, Congo og andre steder i Afrika, med kun liden eller sporadisk fra medierne eller FN.

Diktaturer i Nord Korea og Burma terroriserer dagligt deres borgere i det uendelige.

I Iran bragte et fusket valg tusindvis af protestanter i gaderne, hvor de blev angrebet (mindst 70 mennesker, inklusive Neda Agha-Soltan, blev rapporteret dræbt) og arresteret, efterfulgt af stalinistiske skue processer designet til at intimidere disse fortalere.

Tragisk nok tjener menneske rettigheds dagen, der markerer årsdagen for de universelle menneske rettigheder fra 1948, os nu som en påmindelse om det internationale samfunds ynkelige fejlslag i efterlevelsen af sine moralske forpligtelser.

Gennem ignoreringen af ofres bønner verden over er FN´s Menneskerettighedsråd låst fast til en politisk agenda, der bruger internationale loves retorik som våben i en politisk krig målrettet Israel.

Organization of the Islamic Conference, der styrer FN´s Menneskerettighedsråd´s agenda og vælger rådets embedsmænd, har ingen interesse i at åbne for en diskussion vedrørende de systematiske undertrykkelser af kvinder eller minoriteter u Saudi Arabien, Syrien, Libyen, Gaza og så videre.

Israel er en belejlig afledning, der forklarer de besættelsesagtige påstandes fokus på "krigs forbrydelser", inklusive det ensidige mandat i Goldstone rapporten om Gaza konflikten.

For at gøre tingene værre er menneske rettigheds overvågnings grupperne, der blev skabt til at overvåge regeringers uetiske adfærd og diskrimination, blevet medskyldige i promoveringen af undertrykkelse.

Super magter som Amnesty International, Human Rights Watch, det Paris baserede International Federation of Human Rights og lignende grupper med budgetter på mange millioner arbejder tæt sammen med og støtter agendaerne hos FN´s Menneskerettighedsråd og andre internationale strukturer.

I stedet for at fortælle sandheden om dette skamløse magt misbrug, er disse selvproklamerede menneske rettigheds grupper en del af problemet, mens de i det store hele forbliver tavse om misbruget i Afrika, Asien og den arabiske verden.

De seneste år har været vidne til et tiltagende samarbejde mellem FN og NGO´er i fordrejningen af menneske rettigheds værdierne til ukendelighed. Human Rights Watch blev tagett i at rejse midler fra rige medlemmer af den saudi arabiske elite.

I stedet for at føre kampagne mod misbruget udøvet af det religiøse Wahabi politi, var dette "overvågningsorgan" vært for et medlem af Shura rådet ved en middag, der havde deltagelse af flere Israel fjendtlige mørkets magter af de "Israel pressions grupper".

Andre skandaler, inklusive fyringen af Human Rights Watch´s militære senior analytiker, og ubesvarede spørgsmål om hans professionelle kvalifikationer, besmudser denne organisation yderligere. I parallel til dette har Amnesty International og andre grupper forøget hastigheden hvormed de transformerer menneske rettigheder og internationale love til ideologiske platforme brugt mod vestlige demokratier og åbne samfund.

Som Human Rights Watch bruger Amnessty International et uforholdsvist stort antal rapporter og kampagner til at fokusere på og kritisere USA og NATO landene for angivelige forbrydelser i Irak og Afghanistan, mens terrorister og deres stats støtter for relativ lille opmærksomhed.

Det er paternalistisk og nedgørende forvrængning, der antager, at muslimer i al-Qa´ida eller afghanske talibanske "militante" er undtagede fra menneske rettigheds kravene, og angives en lavere standard.

Men ved slutningen af 2009 kan der ses tegn på håb for menneske rettigheds samfundet.

"Glorie effekten" der har beskyttet magtfulde grupper for undersøgelse og kritik, er begyndt at blegne. Human Rights Watch´s grundlægger Robert Bernstein offentliggjorde en artikel i New York Times, i hvilken han afsvor sin organisation for at forråde sine moralske principper.

Selvom Human Rights Watch lancerede en kampagne, der skulle miskreditere Bernstein og andre kritikere (især NGO Monitor), for at genskabe deres mistede troværdighed, erkendte andre behovet for et helt nyt og ikke forudindtaget lederskab, særligt vedrørende aktiviteter relateret til Mellem Østen. På andre fronter har den canadiske regering taget skridt til at indstille strømmen af millioner af skatte midler til organisationer, der udnytter menneske rettigheds retoriken til at promovere radikale ideologier, der underminerer disse værdier.

I 1970´erne var radikale grupper, der hævdede at promovere "social progression" og "solidarisk" politik i stand til at opnå anseelige midler fra sympatiske myndigheder i Canada og fra liberale europæiske regeringer.

Ved at sætte en stopper for denne kovending kan canadierne også bidrage til tilbagevendelsen til menneske rettighedernes kerne moral og universelle principper.

For folk der er dedikeret til substansen, ikke blot sprog brugen, af menneske rettigheder, antyder disse udviklinger, at et vende punkt er nået.

Absurditeten i en libysk embedsmand som formand for en FN Menneskerettighedsråd´s samling, i hvilken Iran, Darfur og Kina slettes fra agendaen, med støtte fra grupper som Amnesty International og Human Rights Watch, kan slutteligt blive for omfattende til at kunne ignoreres.

Tags

Seneste